All around the cobler's bench, The monkey chased the Weasel, The monkey thought it was all in fun, POP--- Goes the weasel!

tirsdag den 16. februar 2010

I love my computer..

..your always in the mood! i get turned on, when i turn on you!

Yesh, Com-chan virker mere eller mindre efter at havde ladet mit virusprogram æde det meste af dens indre. så nu burde den gerne være ren som en barnerøv, og jeg kan endelig spille sims igen! win!

hvad jeg har lavet siden sidst? alt muligt random:
Sins photoshoot og optagelser... disney film.. love, dates og jensensbøfhus.. det er nom! oh nom nom!

men nok om mig og mere om jer! jeg har fundet noget fuldkommen fantastisk! im so in love and sooo happy! www.cosmates.jp er en fantastisk side! det er fuldkommen hul i hovedet! søde lollisko til 202kr, hårbånd til 7kr, for ikke at tale om at alle trøjer, bluser og bukser koster mellem 50-250 kr!! ... jeg har dog ikke set på shippingen endnu (som sikkert er helveds dyr) men hey? det er stadig hul i hovedet og fuldkommen fantastisk!--------------------------------

Btw. kender i følelsen af at vågne op og tro man er blevet forvandlet til en anime figur? ikke? så vil i nok ikke forstå den følelse der boblede i mig forleden dag.
nej. det er ikke voks eller hårspay.. blot helt almindelig ulækkert morgenhår når man dagen før har været aktiv. uden pis, mit hår sad sådan sa jeg vågnede o_O jeg følte mig som edward fra fullmetal A. xDPansa is out for now! hvis man vil se mere til fotosgootene med the 7 sins burde man tjekke denne blog: www.emmacwan.blogspot.com se om i kan kende mig blandt billederne. :3

Out