All around the cobler's bench, The monkey chased the Weasel, The monkey thought it was all in fun, POP--- Goes the weasel!

fredag den 5. februar 2010

Heeeeres Matty!!

Klokken er 22:13 og jeg har hermed spildt 20 minutter af mit liv på at lave en useless billedserie med mig selv som matt fra Deathnote.. men det var nogle ret hyggelige, spildte 20 minutter.. :3

Det er min mor der stod for at fotografere med et lille bitte crappy kamera, og hvis billedet failer, giver jeg alt skylden til min søster som ikke kunne lade være med at lege rapporter i baggrunden. som altid kan jeg regne med hendes fulde 'support'. feks kom hun med kommentarer som ''Hold kæft du flæsker på halsen'', ''DELLE DELLE DELLE DELLE'' osv osv. lovely to have a sister (:




Billedet her var faktisk svære at få frem end jeg troede. vi måtte prøve næsten 7 gange ;P




Jeg kunne sagtens havde valgt et mere... charmerende rum til mit fotoshoot, men toilettet havde nu sin egen charme




SLEMMER HUND D:




Panda is out for now~

torsdag den 4. februar 2010

Maru Kaite Chikaru ~ Maru kaite chikaru....

..Marukaite chikaru, Boku Hetalia :3 ~~

Yes. Facebook testen siger at jeg er italien. og facebook LYVER IKKE
Det er den uskrevende gyldne regel, og jeg har oven i købet tilbudt (tvunget) nogle folk (mere eller mindre frivilligt) at tage testen også. og det gav nogle ret interessante svar:




Yes sir. Italy is in the house and thats me! facebook lyver ikke.. pasta er godt nok ikke lige min favorit.. men kujon, æde, sove og dovne delen passer nu meget godt, og så kan jeg forholde mig til hans tankegang yes (does it mean im a freak?)



Germanyyy ~ Yes, min friend Mikki er i virkeligheden Germany forklædt som en 3 del asiat. En doggy (og katte) elskende, højtråbende, militærmand med en svaghed for søde ting og sager.. som små uvidende italians og blade med sjove billeder i (: Machopotato! Duh Bist Germany Jaah viel Jaah!



(ja ja ja Emma.. jeg ved godt du er neutral og fyldt med chokolade.. men du er altså også lidt japan... eller.. det er du ikke... men jeg vil meget gerne lade som om at du er D: bare fordi i faktisk kunne ligne hinanden i udseendet hvis du farvede lokkerne sorte! og du kommer også med små seje kommentarer som folk sjældent hører når de taler så højt som vi andre nu af og til gør)



.. dis is just DISGUSTING! Maria skat D: Du ligner altså amerika for MEGET! du er højt råbende, højtflyvende, højrøvet og højt elsket! og så din trang til hamburgers hør det ikke meget bedre vel? xD You are Zeh heroo ~~




Ida var et af de helt uskyldige uvidende ofre der bare tog FB testen og endte ud som england.. Selv om du ifølge Fb ikke kan lave mad, kan se unicorns og ikke har nogen venner i Eroupa, så skal du bare vide at vi alle elsker dig alligevel D: (især frankrig. han vil have dig.. hvem vil ikke det xD)



Nanna Ooh Nanna! du er Frankrig lige fra tåneglene til spidsen af krøllerne! du kan lide vin! tjek, du er hot, tjek, du er 'flashy', tjek, du elsker damer (og mænd),tjek, du er elskende, tjek, og så har du eneret til England (idas) bukser!.. for ikke at nævne at du ville være fuldkommen useless in battle xD medmindre du kan forføre fjenden



Russia.. every time this man smiles, a puppy dies... det passer godt nok ikke, men jeg tror det ville glæde lille-min meget hvis det passede, da hun jo hader hunde ;P April tog testen og blev godt nok 3 forskellige personer, men vi blev enige om at Russia måtte være det eneste rigtige.. MAGT! VODKA og ET STORT PINK HALSTØRKLÆDE
.. April er den perfekte rusland fordi hun har det åh, åh så smukke lille ansigt og de uskyldige øjne (: men indeni gemmer der si et (sex)monster (hvis altså ikke det er en sømand)




VI MANGLER EN KINA!!! D: D: D: D: .... vi har ingen kina.. det er fandme sørgeligt!... men han er også ret useless... butt still... hvis vi havde en kina havde vi et komplet set af lalleglade juvelidioter.. det er sku sørgeligt...


det er alt crap for denne gang.


Panda is out.