All around the cobler's bench, The monkey chased the Weasel, The monkey thought it was all in fun, POP--- Goes the weasel!

onsdag den 16. juni 2010

ÆG!

omg? er der allerede gået like, over en uge siden jeg skrev sidst? craaaap.

well. i dette øjeblik sidder jeg i Doitsus lejlighed og indånder duften af hans hjemmelavede pastasovs med pasta. da der er mere sovs end pasta, tror jeg det skal siges på den måde. pastasovs med pasta ja.. nu hvor vi taler om den pastasovs, jeg har aldrig set noget så... mystisk? der er SALAT i sovsen? Mikki! du må lærer at sammensætte mad for smagens skyld og ikke for at det mætter xD det er synd for salaten!

jeg kan mærke at jeg er begyndt at lægge mærke til små ting for tiden. er det fordi jeg er ved at blive et sentemintalt gammelt fjols? well, i hvert fald så havde jeg et forfærdenligt dilemma hos købmanden da jeg skulle handle ind for mikki. jeg havde fået denne fine lille seddel i hånden og marcherede stolt hen og fandt de forskellige varer (dog meget, meget langsomt da jeg brugte det meste af tiden på at løbe rundt om mig selv) alt dette var dog til at overkomme. Selv om børnene skreg, kurven var tung og kravetæerne på seddelen var svære af tyde. Dog tabte jeg fuldstændig melet da jeg skulle finde æg... seriøst.. jeg har aldrig i mit liv troet jeg skulle spilde 20 minutter af min dag på at stirre på æg i en køledisk..

Burhønseæg.... 17 kr.. 18 stk

Frilandsæg.... 18 kr.. 6 stk

det var en meget meget svær beslutning.. jeg har fået banket ind i hovedet som barn at jeg ikke skulle støtte burhøns, men dog sagde min fattigmands sans at det andet køb var hul i hovedet når man kan få mere for færre penge.... shiiit... pengepungen eller moralen?
btw har jeg fundet dette sexede billede af mig og camilla i cosplay. jeg tror aldrig jeg har fundet et smukkere billede <3 <3 <3


Panda is out