All around the cobler's bench, The monkey chased the Weasel, The monkey thought it was all in fun, POP--- Goes the weasel!

onsdag den 6. januar 2010

Blasfemi... fordi jeg kan ^^

well.. okay.. i går skrev jeg godt nok at jeg aldrig ville lægge et billed ind af min veninde laura april da jeg mente det ville være blasfemi mod hendes skønhed.. men hvis denne blog nogensinde skal blive sej må jeg tage nogle farlige spring. so here you go.

SEX and EYE CANDY for you guys!ooOOooOOooOOh The smexines!!

ja! hun er nemlig hot! og herre sømand. billedet blev taget på hendes gamle skib 'lammet' før hun fik træben. Hot? ja det er hun. And know what? she is siiingle~ lad os hører nogle bud! (:

H&M er gud! (i hvert fald lige i dag)

H&M burde være dagens høvding. yup. it sure should. efter et helt år på efterskole (et godt år vel og mærke ;P) tænger mit gamle klamme tøjskab at blive skiftet lidt ud. UD med bukserne der er blevet for store og UD med trøjerne med gamle kakaopletter på det er ætset ind i stoffet. jeg er efterhånden nået frem til at det er i orden at være sit gamle tøj utro så længe det er til fordel for ens udseende... eller.. for at gøre en lang historie kort: Jeg mangler nyt tøj, og det er NUDet gjorde mig glad indeni da jeg kunne gå ind i den nye H&M i silkeborg og se at der slet ikke er så farligt som jeg havde troet. jeg burde havde vovet mig derind meget før. damerne derinde er søde og der er ingen høj usmagelig musik som skriger en in i øret fra nogle billige højtalere i loftet. stille og roligt. og BILLIGT. det gør mig seriøst glad at jeg kan få et helt sæt for kun 100 kr. (det gør mig også glad at jeg som 17 årig kan passe nogle af de trøjer for dem på 12 i børneardelingen ;P yay! more for me!)

Endelig findet jeg alt for meget tøj i H&M hvor jeg tænker: ''OMG!! den burde (indsæt navn) have!'' eller ''hvis (indsæt navn) var her ville hun/han bare kaste sig over den!'' især fandt jeg en nederdel jeg tror en vis Thi-chan ville æde rå :3 ville ønske hun havde været der neeh ~

Panda is out for now :3

tirsdag den 5. januar 2010

Det lugter som om julen er ovre...

Ja, man kan nemlig godt lugte når den er ovre o.o jeg fik et helt chock. lige så snart det er den 1 januar nærmest kaster folk peppernødder, brunkager, kattekillinger og risengrød ud af vinduerne bare for at blive fri for at se på dem. i dont get it? julen varer da indtil 3 kongers dag? gør den ikke? det siger min matematiklærer altså, og han har altid ret (han er trods alt matematiklærer)

har været på januar udsalg og blevet chokeret. det ser jo næsten ud som om at hele byen er ved at lukke ned og tømmer alle butikker, men jeg klager nu ikke. jeg fik en dejlig nederdel og en lækker tanktop. jeg er glad og tilfreds ;P

Endelig havde jeg planer om at være cool og skrive noget som folk kan bruge til noget, det bliver måske bare ikke denne gang. but keep your eyes open. en dag kommer der nok noget der er værd at spilde sin tid på xD <3 <3

Lige nu nyder jeg bare livet som jeg har fået givet og putter min dirty veninde Laura april. yes yes. she is a hottie ;P i can tell <3 ville gerne lægge et billede af hende her, men det ville være blasfemi mod hendes skønhed.

BUT.. remember....