All around the cobler's bench, The monkey chased the Weasel, The monkey thought it was all in fun, POP--- Goes the weasel!

torsdag den 20. maj 2010

i wanna talk to you...

.. about sins!


Yes sir, dagen står i det kristne tegn.. eller... noget i den retning, som altid flyver ting bare ud af munden (fingrene) på mig fordi det lyder som det rigtige at sige (skrive) og giver folk (mig selv) en illusion af at jeg er intelligent (det var satme flot kroko, klap' dig selv på skulderen)

Sin, eller synderne er nogle satans banditter! de er over det hele og styrer mere eller mindre vores hverdag. især i mit hoved. nu har de sins hjemsøgt min skal siden sidste år i midten af oktober og de har ikke tænkt at forlade overetagen på sigt... dick.

så derfor vil jeg nu skrive et blogindlæg om lortet, mens jeg ellers burde hører på matematik i stedet.

-------------------------------------------------------------------------------------

siden jeg blev opmærksom på the seven sins, eller på dansk de syv synder har jeg lagt mærke til hvor de dukker op og hvor uhyggelige og skræmmende de kan være. personligt har jeg mest opdaget 'wrath' som er blusset op i ellers meget fredelige personer og 'envy' virker også ret popurlær. Personligt kan jeg nu bedst forholde mig til Gluttony eller Pride/Vanity.. eller sloth på en mandag xDthe seven sins dukker op utrolig mange steder i spil og film. feks spillet OVERLORD (som faktisk er et helt igennem genialt spil) er du en ond skurk som skal dræbe de helte der er blevet besat af hver sin synd. en overvægtig harfling, en elver der kun vil sove, en pervers paladin osv. elskeligt spil, og så får du lov til at styre en masse små troldelignende væsner <3 <3
filmen 'Seven' handler, sjovt nok også som the seven sins. virkelig dejlig film, dog lidt ulækker... en fed mand der sprækker og en pige der mere eller mindre får skåret næsen af.. ad bad bvad.. men god film, kan godt anbefales <3 <3 og så kan vi alle sammen godt lide krimiFullmetal alchemist bidrager også så dejligt med the seven sins. faktisk fylder de en helt del og jeg holder personligt meget af Sloth fordi han bare er bedårende. god serier <3 i likeikke mere denne gang. nu skal jeg lytte efter timen så jeg kan bestå mine eksamener <3