All around the cobler's bench, The monkey chased the Weasel, The monkey thought it was all in fun, POP--- Goes the weasel!

fredag den 17. september 2010

''May i ask you a question?''


''Where are you headed to?''Jeg er netop lige blevet færdig med den nok en af de mest skønherlige serier jeg i LANG tid har gidet se. Kinos journey (eller Kino No Tabi - the beautifull world) er virkelig en serie der er værd at se. den er 13 episoder lang men der er senere lavet 2 ekstra afsnit der fortæller om kinos fortid, og en af de mange rejser hun tager på.


Serien er virkelig varm og man skal tænke meget over hvert eneste afsnit. Det gør mig glad i hovedet ~ og sætter virkelig tankerne i spil. Sådan noget hjernegymnastik får mig til at udvide første sal og lukker mange varme og dejlige teorier ind.

~~~~~~~~~~~~
Serien Kinos Journey handler om pigen Kino som sammen med sin talende motorcykel Hermes. der er ikke nogen tidslinje i serien så et enkelt afsnit kan mere eller mindre foregå når som helst. Kino og Hermes drager ud i verden og stopper i forskellige lande hvor de bliver i 3 dage for at lærer om landets historie og fortid. og hvert eneste land er grotesk på deres egen måde. De kommer blandt andet til 'The land of peace'' hvor de har fundet en ny måde at drage i krig på. i stedet for at tæske løs på hinanden, tæsker de løs på de forskellige små byer der ligger omkring dem.
Dem der dræber flest har vundet krigen

De kommer også forbi et land hvor det er en tradition at lave nye tradioner når der komme rejsende. Og serien er bare så varmhjertet og smuk. ~

~~~~~~~~~~~~

Engang på lang sigt vil jeg virkelig gerne cosplaye Kino ~ Hun er virkelig en dejlig char. Hård men retfærdig. Hun sætter ikke andre mennesker højere end andre og har en vidunderlig måde at elske alt og alle omkring hende på en så fin og ren måde
___________________________________________________________________


Bortset fra at jeg omsider har givet mig selv lov til at se forskellige dejlige serier (blandt andet WolfRain igen, Digimon savers, Speed Grapher igen, 2 season af kuroshitsuji og Naturligvis Hetalia) så er mit liv ikke lige en dans på roser.


Jeg Sucks til drama xD alle de andre er meget sejere end mig, og bliver så bange når jeg skal op på scenen. heldigvis har jeg Maria og Casper til at støtte mig D: Takker Casper rigtig, rigtig mange gange for at han vil være min drama-partner på mandag.


Og for at det ikke skulle være nok, har en hveps været så fræk at kravle op i mit ærme da jeg havde en gul langærmet trøje på.. og lortet stak mig ;__; kunne dog ikke få mig selv til at slå den ihjel, så jeg slap den fri bagefter, men den efterlod sin dumme brod i min arm. og FUCK HVOR GØR DET NAS!! det hævede hele mit håndled op og i dette øjeblik blokere hævelsen for mine blodårer så min hånd er iskold.. øv øv øv!! Men jeg kan da altid trøste mig med at det var den højre og ikke den venstre ^^ kan stadig tegne og skrive.


~ Så kan jeg vel ikke bede om mere ~

Har også både fået klippet pandehår og farvet mit hår, men lige nu ligner jeg lidt en blanding af Fedtmule og Rock Lee så vil vente med at sætte billede ind, før jeg selv har vendt mig til det ~


___________________________________________________________________

We love Katamari

søger feberisk efter noget man kan lave queens hoved af, eller bruge som 'skelet' når jeg engang sammen med emma skal crafte hovedet. Hun har selv fået en rigtig god ide til kings hoved, Hun er så dygtig!

___________________________________________________________________


~Do list~


Lørdag skal jeg hænge ud med Nanna (http://www.en-ret-sej-blog.blogspot.com/) og spille spil til langt ud på natten ~ Doitsu, Emma og en masse andre er væk det meste af weekenden, så at hænge ud med Nanna vil virkelig redde min weekend! HURRA! Savner hende virkelig også, og føler ikke jeg har været nær så meget sammen med hende som jeg ellers vil D: D: D:

Næste weekend skal jeg tømme min pengepung og besøge Melissa (http://www.angeliccupcake.blogspot.com/) og muligvis købe stof til Germany og Italy cosplays om lørdagen, hvis hun vil være en skat at vise mig hvor butikken er xD og så kommer næste måned ellers bare til at stå på syning. i hvert fald efter skole. jeg håber på at kunne låne lidt af Doitsus' mors tid, da hun er virkelig dygtig til at sy ~


___________________________________________________________________


Det er alt for denne gang, gider ikke mere og mit hvepsestik klør, så skal have flere piller xD

see ya ~

Panda is out ~